Ajankohtaista

Salon keilahallin tietosuojaseloste

 

Varauskalenterin henkilötietorekisteri

Käsittelemme asiakkaiden yhteystietoja varauksen tai ostoksen tekijän tunnistamista sekä laskuttamista varten. Asiakkaan on annettava näihin käyttötarkoituksiin kulloinkin tarvittavat yhteystiedot palvelun käyttämiseksi. Tämän henkilötietorekisterin perusteena on rekisterinpitäjän sekä rekisteröidyn välinen asiakkuus. Rekisterin tietoja ei käytetä tai tulla käyttämään muihin käyttötarkoituksiin ilman erillistä etukäteistä sopimusta rekisteröidyn kanssa.

Pidämme aina asiakastietoja tallessa niin, ettei ulkopuoliset pääse niihin käsiksi. Tietokoneella tiedot ovat salasanan takana eri palveluissa ja paperiversiot ovat lukituissa laatikoissa.

Linkki varauskalenterin tekijän Debyte Oy tietosuojaselosteeseen: https://vkalenteri.net/terms-fi.php

Tietojen näkyminen hallin tiloissa ja muualla

Asiakas hyväksyy osallistuessaan/maksaessaan kilpailumaksun heidän nimensä näkymisen seuraavissa paikoissa: Hallin tulostaulut, Online scoring -reaaliaikainen tulosseuranta, Nettisivujen tulosluettelot,

Videokuvien ja kuvien jakaminen

Asiakas hyväksyy osallistuessaan kilpailuun hänen näkyminen hallilla otetuissa kuvissa ja videoissa. Kysymme myös asiakkailta hyväksynnän

Asiakastietojen käyttäminen markkinointitarkoituksiin

Salon keilahalli ei käytä mitään asiakastietoja markkinointi tarkoituksiin. Emme lähetä postitse, sähköpostitse tai puhelimitse mitään markkinointimateriaalia.

Suomenkeilailuliiton keilaajarekisteri

Käytämme Suomen keilailuliiton keilaajarekisteriä ainoastaan keilailutoimintaan, kuten keilaajan keskiarvon tarkistamiseksi ja emme välitä näitä tietoja eteenpäin ulkopuolisille.

Suomen keilailuliitto on laatinut omat tietosuojaselosteensa rekisterin ylläpitoa varten ja tässä linkki: https://www.keilailu.fi/content/fi/36/53116/EU%3An%20tietosuojauudistus.html

Henkilötietojen säilytysaikaa koskevat asiat

Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja niin kauan kuin meidän välinen asiakkuus kestää ja on tarpeen. Tiedot säilyvät varauskalenterissa tämän palvelun tarjoajan määrittelen ajan, jonka löytää heidän tietosuojaselosteestaan. Myös Suomen keilailuliiton henkilötietojen säilyttämiseen koskevat asiat löytyvät heidän tietosuojaselosteestaan.

Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Salon keilahalli, Kasirata Oy (Y-tunnus 0751929-4)

Rekisteriasiat: Vastaamme viiden arkipäivän kuluessa asiakkaiden henkilötietoja koskeviin tiedusteluihin sähköpostiosoitteessa salonkeilahalli@gmail.com

Rekisterin nimi: Kasirata Oy:n henkilötietorekisterit

Rekisterin käyttötarkoitus: Mahdollistaa rekisterissä olevan henkilön varausten tallentaminen varausjärjestelmään ja keilailun kilpailutoiminnan järjestäminen.

Rekisterin sisältämät tiedot: Nimi, puhelinnumero, osoitetiedot.

Tietolähteet: Rekisteröitävältä henkilöltä rekisteröinnin yhteydessä.

Tietojen luovutus: Luovutamme ja syötämme tietoja vain rekisteri ja varauskalenteripalveluihin tunnistamis- ja laskutustietoina. Emme koskaan ulkopuolisille seuraaville osapuolille.

Rekisterin suojaus: Rekisteriä käyttävä verkkopalvelu on suojattu salasanoilla ja tietoliikenteen salauksella. Rekisteripalvelujen tarjoajien tietokannat on suojattu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Palvelimet sijaitsevat lukitussa ja vartioidussa tilassa.

Comments are closed.