Lasten syntymäpäivä -juhlat

Lasten syntymäpäivä -juhlat

TULE JUHLIMAAN LASTEN SYNTYMÄPÄIVIÄ MEILLE!

Lasten syntymäpäiväjuhlien pitäminen keilahallilla on ollut viime vuosina erittäin suosittua. Voit varata haluamasi määrän keilaratoja käyttöösi (yhdelle radalle max. 3 lasta) ja keilailun jälkeen katamme lapsille pöydän toiveidesi mukaan. Kaikkiin synttäripaketteihin sisältyy ratamaksu (max 3hlö/rata). Hohtokeilaus ei vaikuta hintoihin PE 17.00 -> &  LA 15.00 ->

 

Hinnasto_A4

Sipsit ja mehubooli tarjoillaan isosta kulhosta/kulhoista (riippuen juhlijoiden määrästä). Annokset katetaan pöytään valmiiksi, jos haluatte täydennystä annoksiin niistä peritään lisämaksu.

Jos haluat niin voit käyttää meidän valmiiksi tekemiä kutsukortteja, jotka löytyvät alapuolella olevasta linkistä:

TULOSTA KUTSUKORTIT TÄSTÄ!

 

VR-HUONE SYNTTÄRIT

Meillä voi järjestää myös VR-huone synttäreitä. Valitse siis minkä tarjoilun haluat ja kuinka pitkäksi aikaa VR-huoneen. VR-huone on 40€/tunti (sis. ohjaaja).

Tarjoilut tarjoillaan ns. ”seurantahuoneeseen” saman aikaisesti pelaamisen kanssa.

 

Suosittelemme VR- synttäreille juhlijoiden määräksi 3 – 6 lasta.

Tämä sen vuoksi, että vain yksi pystyy pelaamaan kerrallaan ja muiden on jaksettava odottaa pelivuoroaan seuraamalla videotykiltä toisen pelaamista ja nauttien tarjoiluista. Eli mitä vähemmän juhlijoita niin sitä enemmän kukin juhlija pääsee itse pelaamaan.

 

Lisäksi meiltä löytyy myös VR-ajosimulaattori, joka on hinnaltaan 20€/puolituntia tai 40€/tunti.

Lisätietoa VR-huoneesta painamalla tästä!

Hinnasto_A4

 

Katso myös Aikuisten juhlat

Meillä voi järjestää myös pikkujouluja, polttareita, syntymäpäiviä jne. Halutessasi voit myös vuokrata kokoustilat ja saunan käyttöösi.

Juhlavaraukset: 044  733 3071

Comments are closed.